Tuesday, June 28, 2011

KoNvo...

salam....
dah la mne nyer blog ni bersawang...
ntah ap la pnya tuan ni...
berbaliik kpd tajuk td ea.....
18 jun yang lepas la an...
ayah aku dah pon selamat menghabiskan pelajarannyer...
ayah aku pon dah dpt degree pendidkan rendah dkt OUM....
hepi giler aku tgok ayah aku naik pentas.....
 habis satu family ayh aku ajak p PWTC tu...
katanyer bkn senang nk naik pentas amik sijil...

kitorg smpai kat cne lebih kurang dlm pukul 11.30,
pas jew smpai...aku xtaw nk uat pe kat cne..
sbb awl lg an...kena masuk dewan dlm pkul 2 ptg...
oleh krna aku xtwu nk uat pe...
jd aku pon g la jd photographer..
tgkap gmbr semua org...

pastu aku tlg ayh pkai an bj jubah dia tu...
gce xsbq la nk naik pentas plak...
nk pgg sijil...
bgga au dpt pgg sijil...

aku pon msuk la dewan gan bgga nyer....
aku tgkp gmbr ayah aku masuk dewan dan sbg nyer...
pas hbis semua tu, aku kena gak teman ayah aku easok arinyer..
ayh aku pulang an jubah dan sbg nyer la...
amik gmbr semua...

bnyk la prgrm nyer...
pning pale...
nk amik gambr pn hbis 300 rggt...
xpela..
seumur hidup sekali...
akhir nyer ptg ahad tu sampai ke kuis balikkk.....
jumpa gan kgkwn balik..
hahahaha...
da la...mlz nk citer pnjg2....
t sampai ke esok pon xtwu hbis ke x...

1 comment:

  1. nice day :)
    hargailah hari kemaren,
    mimpikanlah hari esok,
    tetapi hiduplah untuk hari ini.
    bagi-bagi motivasinya yaah...

    http://www.nolimitadventure.com/

    ReplyDelete